Hur du lockar ditt hår – med Lauren Curtis

Om du är intresserad av makeup och använder Youtube som kanal för att lära dig mer så har du säkert inte missat Lauren Curtis och hennes videos.

Om du försöker lära dig att locka håret på ett snyggt och korrekt sett så är hennes video om detta en väldigt bra början. Hon går igenom hela processen och ger flera bra tips i genomgången.

Att locka håret tar tid och kräver ett bra tålamod. Om du tidigare inte lockat håret själv så förvänta dig inget bra resultat de första gångerna. Precis som allting annat så tar det tid att bli duktig så det skadar inte att träna så ofta du kan.

Något som kan hjälpa mycket är att ha en bra locktång tillgänglig och en locktång med rätt storlek för de lockarna du önskar.

Köp bra locktång och makeup-produkter

Det finns väldigt många olika locktänger som varierar kraftigt i pris. De billigaste locktängerna kan du få för ca 400-500 kronor och dessa brukar vara bra nog att börja med.

De bästa locktängerna som används av stylister och frisörer kostar mer men ger dig också ett helt annat verktyg att jobba med. Även om du är väldigt duktig på att locka håret så går det oftast snabbare och ger ett bättre resultat med en proffsig locktång. Dessa ligger mellan 1000 till 2000 kronor.

locktänger.se kan du hitta flera bra locktänger och butiker som säljer bra produkter för att skydda och göra det lättare att locka håret.