Lip Plumper – Fylligare läppar för 200 kronor

City Lip Advanced Formula Lip PlumperDu har väl inte missat att det finns produkter som går under namnet Lip Plumper. Det är en produkt som du stryker på läpparna och som gör att läpparna blir större. Effekten är inte permanent och håller som bäst i sig 5-6 timmar.

Lip Plumper fungerar på så sätt att nu du stryker på det på dina läppar så tränger ett ämne in i huden som irriterar och skapar en lokal inflammation. Detta gör att blodkärlen vidgas och gör att läpparna ser större ut. Ämnena i Lip Plumper återfinns i många andra produkter som massageoljor och tigerbalsam.

Det finns mycket information om Lip Plumper på Lip-Plumper.se om du vill läsa mer. Du hittar även e-butiker som säljer Lip Plumper på deras sida. Normalt sett kostar bra produkter ca 200 kronor och uppåt.

Är Lip Plumper farligt?

Lip Plumper är inte farligt. Många tror att det är en allergisk reaktion som uppstår och det är därför man får större läppar. Detta är inte sant utan ämnena irriterar bara läppen lokalt.

Om det vore en allergisk reaktion så skulle det finnas en stor risk att hela kroppen skulle kunna påverkas, vilket inte är bra eller något som skulle godkännas av hälsovårdsmyndigheter.

Hur länge håller effekten i?

Det finns Lip Plumper produkter som ska ge en långvarig effekt om de används ofta. Hur bra detta verkligen fungerar är svårt att säkerställa. En temporär effekt som kan sitta i under en kväll är dock något de flesta produkter lovar. Det är inte ovanligt att effekten avtar allt eftersom, men bättre produkter ger synliga resultat under en hel kväll.