Nya kaffekoppar inhadlade

kaffekoppJag har länge önskat mig kaffekoppar med lite klass på som jag dels kan använda till vardags men även ta fram utan att skämmas när man har vänner och bekanta över.

Mina gamla bestod till största delen av IKEA-muggar och sen hade jag även någon kaffekopp som man fått i present som ung och någon jag köpt för att ta med mig till arbetsplatsen.

Hur som helst så är de gamla nu borta och ersatta av snygga kaffekoppar från iittala. För er som inte känner till det så är det ett finskt märke som tillverkar inredningsdetaljer och serveringsdetaljer med skandinavisk design.

Jag valde kaffekoppar med lite modern design och jag vet fortfarande inte om det var riktigt det bästa valet jag gjort. Jag gillar mina kaffekoppar starkt men det finns så mycket snygga att välja mellan. Det fanns t.ex. Marseille som var grymt snygga med lite mer klassisk stil från det franska märket Le Creuset.

Jag köpte i alla fall in 10 koppar då det räcker till alla tänkbara träffar jag kan tänkas ha. Det blev lite drygt 1300 kronor men jag kände att det var värt det 🙂 Mycket roligare att öppna skåpet nu och kaffet blev garanterat mycket godare.