Resa till och gå på London Fashion Week

London-Fashion-Week-2014

Nu är det inplanerat att jag ska åka och se London Fashion Week (LFW) SS15. Biljetterna är förvisso inte bokade ännu men de ska tydligen har blivit garanterade på säkra vägar 🙂

Under den 12-16 September kommer LFW att hållas och jag har planerat in att vara i London från den 10 September till 18 September och hoppas utöver fantastisk modevisning även kunna njuta av London som turist.

Jag är ännu inte helt säker på vilka dagar av dessa vi kommer att vara på själva LFW, men det blir i alla fall minst 3 dagar vad jag har fått höra.

Nu gäller det för mig att boka boende för vistelsen då det blir en del av mina egna antaganden för denna resa. Jag har tittat en hel del på hotell i London och det tycks finnas väldigt mycket att välja mellan, nästan lite väl många 🙂

Flygbiljetterna blir jag bjuden på, men jag behöver fixa ett eget hotellrum för min vistelse och jag vill inte bo allt ifrån själva modemässan om man säger så.

Reseguiden Hotelllondon.nu verkar vara ett lämpligt alternativ att söka hotell genom. Jag hade ju tänkt se lite av London också och där finns information om populära sevärdheter och lite nattliv som man kan besöka under tiden man är där. Det blir mycket lättare att veta var man vill att hotellet ska ligga när man försökt tagit reda på alla platser man vill besöka.